Even voorstellen…

Your Pet Nanny, kattenoppas, honden uitlaatservice en meer…

Hallo. Mijn naam is Jolanda, oprichter en eigenaar van Your Pet Nanny. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn twee kinderen en ons huidige clubje huisdieren. Ik run sinds een aantal jaren een Kattenoppas en Hondenuitlaatservice in Heerhugowaard e.o.

Kattenoppas en Hondenuitlaatservice HeerhugowaardDoor groei en uitbreiding van de dienstverlening is vanuit deze bedrijven Your Pet Nanny ontstaan. Een professionele onderneming met een  full-service dienstverleningspakket, met als doel: de beste zorg voor het dier en het ontzorgen van zijn baas.

Naast een uitgebreide praktijk ervaring (van minstens 40 jaar:) als huisdierverzorger heb ik in 2013 de opleiding Erkend HondenUitlaatService bij de Martin Gaus Academie gevolgd. Deze opleiding geeft een degelijke basiskennis op het gebied van ras- en gedragskennis van honden, dieren EHBO en het runnen van een hondenuitlaatservice.

Wij hebben thuis het genoegen om dagelijks in dienst te staan van onze drie (ietwat te dikke) katers; Muis, Mexx en Mikey, onze poezendiva Tess en Ziva de Labrador.

Al van kleins af aan ben ik opgegroeid in een huis (en tuin) vol dieren. Konijnen, katten, honden, kippen, geiten, vogels, vissen. Allerlei dieren zijn in de loop der jaren in ons leven gekomen en vele inmiddels ook weer  gegaan…..

Als echte dierenliefhebber zorg ik graag voor ze en waak ervoor dat ze hun leventje zo optimaal, gelukkig en gezond mogelijk kunnen leven.

Niet alleen katten maar ook andere huisdieren verzorg ik graag voor u. Ook konijnen, knaagdieren, vogels, vissen, schildpadden, geiten, kippen e.d. zijn welkom.

Wanneer u van de service van Your Pet Nanny gebruik wilt maken, kunt u via het contactformulier een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
U kunt ook bellen met 06 – 432 47 494
of mailen naar info@yourpetnanny.nl

Graag tot ziens bij Your Pet Nanny Jolanda!

hondenuitlaatservice heerhugowaard
Ziva
kattenoppas alkmaar
Muis
kattenoppas heerhugowaard
Mexx
kattenoppas alkmaar
Tess
kattenoppas alkmaar
Mikey