Individuele HondenUitlaatService

Hondenuitlaatservice Heerhugowaard e.o.
– Prive wandeling


hondenuitlaatservice heerhugowaardBij de  Hondenuitlaatservice  -Privé wandeling- van Your Pet Nanny wordt uw hond thuis opgehaald voor een fijne één op één wandeling in zijn/haar eigen, vertrouwde omgeving.

Zo kan de wandeling goed aangepast worden aan de behoeften en mogelijkheden van uw hond. Een fijne break van de dag en ideaal voor senioren, wat minder “sociale” of onzekere honden die wat speciale aandacht nodig hebben.

De hondenuitlaatservice is beschikbaar in Heerhugowaard en Alkmaar (Noord) van Maandag t/m Zaterdag, ook flexibele dagen mogelijk!

 Hondenuitlaatservice -Privé wandeling?  Hoe werkt dat?

Reden genoeg om gebruik te maken van onze individuele hondenuitlaatservice voor Heerhugowaard, Alkmaar (Noord) e.o. Your Pet Nanny haalt uw hond(en) (maximaal 2) op voor een heerlijke privé wandeling in eigen omgeving, aan de riem of los in een losloopgebied. Net wat u wilt!

hondenuitlaatservice AlkmaarVan belang tijdens de wandeling vind ik om niet alleen een suf en voor de hond dodelijk saai blokje om te doen, maar uw hond ook echt fysiek en mentaal uit te dagen met ren-, denk- en zoekspelletjes.  Dit heeft uw hond nodig en houdt hem gezond en gelukkig!  En ook al is Your Pet Nanny geen hondentrainer, kunnen we natuurlijk wel behulpzaam zijn hierbij.

 

 

U kunt ons op vaste werkdagen (maa. t/m zat.) inschakelen maar zeker ook op incidentele basis. Heel flexibel!

Onze individuele hondenuitlaatdienst is een service op maat en wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de hond en zijn baas. Een tevreden en gezond huisdier staat bij ons altijd voorop!

Wat is inbegrepen : (zie ook bijbehorende Tarieven)
 • Een gratis en vrijblijvende kennismaking
 • Tijdstip in overleg te bepalen (maa.t/m zat.)
 •  Wandeling van 15 minuten of 30 minuten
 • Aangepaste duur van wandeling is bespreekbaar
 • Regelmatig updates over uw dier
 • Pootjes strekken en speel- en snuffeltijd voor uw hond(en)
 • Training
 • Verse bak water en evt. eten/snack
 • Afdrogen evt. na de wandeling
 • Controle van uw dier op conditie en gezondheid
 • Ook last-minute wandelingen mogelijk
Kennis maken

Na uw aanmelding bij de individuele hondenuitlaatservice spreken wij eerst een kennismakingsgesprek af bij u thuis. Deze is vrijblijvend en geheel kosteloos en dient er (uiteraard) toe om kennis te maken met u en uw hond(en). Ook bespreken we uw wensen ten aanzien van de zorg voor uw dier en welke service wij hierin kunnen verlenen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET YOUR PET NANNY!

 Reserveren

En bevalt de kennismaking? Dan worden alle gegevens genoteerd op een intakeformulier en de gemaakte afspraken vastgelegd. Indien de uitlaatdata al vast staan reserveren we meteen een plekje voor uw hond(en) in de agenda van Your Pet Nanny. U ontvangt van deze reservering een bevestiging/overeenkomst via de Email. U kunt ten alle tijde de wandelingen kosteloos annuleren.