Medische dierzorg

Thuiszorg voor kat of hond


Veel huisdieren krijgen van hun dierenarts medicatie voorgeschreven om te voorkomen dat ze ziek worden, ter genezing van ziekte of bevordering van hun gezondheid. Wilt of kunt u om wat voor reden dan ook (vakantie, werk, gaat moeilijk) tijdelijk deze zorg niet geven dan komt Your Pet Nanny bij u aan huis voor het geven van:

  • Medicatie; pillen, druppels of zalf toedienen (op voorschrift van dierenarts)
  • Insuline injecties en waardes meten (op voorschrift van dierenarts)

Uw Kat met diabetes

insuline-injecties

Suikerziekte of diabetes bij een kat komt steeds vaker voor helaas. Een heel vervelende ziekte voor uw kat maar ook voor u. Nadat u de diagnose van de dierenarts heeft gekregen begint voor u als eigenaar een spannende en intensieve tijd waarin de kat twee keer per dag een insuline injectie nodig heeft. De insuline moet op vaste tijden om de 12 uur gegeven worden wat lastig kan zijn en vaak moeilijk in te plannen is in het dagelijks leven.

Your Pet Nanny heeft ruime ervaring met het prikken van insuline en het meten van de glucose waarde bij uw kat. Op de dagen en tijden waarop u niet thuis bent (voor werk, vakantie, weekendje weg, avondje uit) komen wij bij u aan huis om uw kat te voorzien van zijn dagelijkse insuline injectie.

Toedienen medicatie

Lukt het u zelf niet om uw dier een pilletje in te geven? Of gaat u op vakantie en de buurvrouw zorgt voor uw dieren maar durft geen medicatie in te geven? Voor medische zorg komt Your Pet Nanny bij u aan huis om u te ondersteunen bij de verzorging van uw dier. Voor pilletjes, zalfjes en druppels toedienen draait Your Pet Nanny haar hand niet om.

Wat is inbegrepen : (zie ook bijbehorende Tarieven )
  • Altijd een gratis en vrijblijvende kennismaking (alleen bij meerdere huisbezoeken)
  • Dagelijks 1 of 2 bezoeken aan huis van maximaal 10 minuten
  • Toedienen medicatie of injecties (insuline) of anders volgens afspraak
  • Contact tijdens uw afwezigheid
  • Controle van uw dier op conditie en gezondheid

Overige zorg zoals eten/drinken/kattenbak e.d. zijn niet inbegrepen in deze service. Beter kunt u dan kiezen voor een kort of standaard bezoek van resp. 15 of 30 minuten

 Kennis maken

Na uw aanmelding bij Your Pet Nanny spreken wij eerst een kennismakingsgesprek af bij u thuis. Deze is vrijblijvend en geheel kosteloos en dient er (uiteraard) toe om kennis te maken met u en uw dieren. Ook bespreken we uw wensen ten aanzien van de zorg voor uw dier en welke service ik hierin kan verlenen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET YOUR PET NANNY!

Reserveren

En bevalt de kennismaking? Dan worden alle gegevens genoteerd op een intakeformulier en de gemaakte afspraken vastgelegd in een overeenkomst. U kunt ten alle tijde  kosteloos annuleren.

pil geven kat