Puppy Service

Puppy Uitlaatservice en meer……

Een nieuwe pup in huis is leuk en vertederend maar brengt ook een hoop extra drukte en zorg met zich mee.
Vooral de eerste maanden heeft een puppy veel aandacht, zorg, opvoeding en begeleiding nodig. Een hele dag van huis zijn kan zo best lastig worden voor u als eigenaar.
honden uitlaatservice puppie

Ter ondersteuning van nieuwe puppy baasjes introduceert Your Pet Nanny de puppy uitlaatservice.  Een hondenuitlaatservice met extra’s voor pups. De Puppy Service is bedoelt voor pups vanaf 8 weken tot zo ongeveer 6 maanden.

Oppas aan huis voor uw pup

Tijdens uw afwezigheid komt Your Pet Nanny  2 x per dag  bij u thuis om met de pup te wandelen, te spelen, te begeleiden in de opvoeding en eten/water te geven. Dit zal zo halverwege de ochtend en halverwege de middag zijn. U kunt kiezen uit bezoeken van 15 of 30 minuten, of een combinatie hier van.

honden uitlaatservice heerhugowaard

Tijdens de huisbezoekjes/wandelingen begeleidt en ondersteunt Your Pet Nanny u en de pup met de opvoeding, zindelijkheidstraining, leren lopen aan de riem en de socialisatie met andere honden, mensen en geluiden/situaties.

De Puppy uitlaatservice is maatwerk en wordt afgestemd op uw wensen en de behoeften/leeftijd en ras van uw pup. Samen met u stellen we een puppyplan op waarin de zorg en begeleiding van uw pup beschreven wordt.

We trainen en begeleiden uw pup altijd op een positieve manier, dus niet d.m.v. angst, pijn of intimidatie.

Wat is inbegrepen : (Tarieven nog nader te bepalen)

 • Altijd een gratis en vrijblijvende kennismaking
 • Speciaal voor pups vanaf 8 weken tot ongeveer 6 maanden
 • Opstellen van puppy zorgplan tussen eigenaar en Your Pet Nanny
 • Dagelijks 2 bezoeken aan huis van ong. 20 minuten
 • Twee wandelingen per dag, duur afhankelijk van leeftijd en ras
 • Regelmatige updates over uw pup
 • Begeleiden van zindelijkheidstraining, socialisatie, opvoeding, leren lopen aan de riem
 • Vooral veel aandacht, knuffels en speeltijd
 • Opruimen van “ongelukjes”
 • Eten en vers water geven
 • Controle van uw pup op conditie en gezondheid

Kennis maken

Na uw aanmelding voor de Puppy uitlaatservice spreken wij eerst een kennismakingsgesprek af bij u thuis. Deze is vrijblijvend en geheel kosteloos en dient er (uiteraard) toe om kennis te maken met u en uw pup. Ook bespreken we uw wensen ten aanzien van de zorg voor uw dier en welke service ik hierin kan verlenen.

Reserveren

En bevalt de kennismaking? Dan worden alle gegevens genoteerd op een intakeformulier en de gemaakte afspraken vastgelegd in het puppy zorgplan. Indien de verzorgdata al vast staan reserveren we meteen een plekje voor uw pup in de agenda van Your Pet Nanny. U ontvangt van deze reservering een bevestiging via de Email. U kunt ten alle tijde de gereserveerde bezoeken kosteloos annuleren.

honden uitlaatservice alkmaarhonden uitlaatservice puppy's