Referenties van onze klanten

Vertel ons wat u van YourPetNanny vindt

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
7 berichten.
Birgitta Birgitta schreef op september 26, 2018:
Fantastisch! Hartstikke fijn om op vakantie te gaan in de wetenschap dat de poezen super worden verzorgd.
Jolanda heeft een aantal maal een filmpje verstuurd. Alle poezen zien er fantastsich uit en konden lekker thuis blijven.

Ik weet zeker, dit is voor herhaling vatbaar.
Dank je wel.
Melissa Balder Melissa Balder schreef op september 22, 2018:
Jolanda heeft de afgelopen 10 dagen voor onze katten gezorgd. Echt super bedankt hiervoor!! Wij zijn erg blij geweest met de verzorging. Toen wij thuis kwamen stond er voldoende eten en drinken en 2 blije meiden kwamen rennend naar ons toe.
Ten tijde van de vakantie is er goed contact gehouden, wat erg fijn is.

Wij kunnen Jolanda aan iedereen aanraden!


Melissa en Mark
admin admin schreef op september 7, 2018:
Deze binnengekomen referentie heb ik gedeeld vanaf de facebookpagina van de Ragdoll Cattery To-Ista van Christa Zomerdijk. U kunt haar Cattery bekijken op https://www.facebook.com/CatteryToista.

Christa Zomerdijk
20 augustus om 15:10
Zoals elk jaar wilden wij ook dit jaar weer op vakantie. Maar omdat onze vaste oppas van onze cattery helaas niet meer beschikbaar was moest er een andere oplossing gevonden worden. Als bij toeval liep ik op facebook tegen een bericht van Your Pet Nanny aan. Hoewel in het begin er vanuit mijn gezin wat huiverig gereageerd werd (je laat tenslotte een vreemde zomaar in je huis) kwam al gauw het besef dat we wellicht nu een echt goed persoon hadden getroffen die we met een gerust hart de zorg van onze katten (19 in het totaal) konden toevertrouwen. We namen de stap om jolanda dit vertrouwen te geven en alhoewel de zenuwen vooraf erg groot waren (we gingen dit keer op vliegvakantie dus even snel terug in geval van nood was geen optie) bleken die ongegrond. Jolanda heeft onze katten geweldig verzorgt en de volle aandacht gegeven. Eendagskuikens voeren aan de grotere katten, de kleine kittens dagelijks wegen.. uitgebreide knuffelacties .. Het gebeurde allemaal! Ook werden we prima op de hoogte gehouden hoe het met de dieren ging terwijl ze er was! Zelfs een berichtje toen we weer thuis waren om te vragen hoe het met de poezen ging... werd door ons erg gewaardeerd. Bij thuiskomst was het alsof we niet weggeweest waren. De dieren compleet verzorgd.. De voerbakken gevuld.. de kattenbakken keurig bijgehouden en katten die je aankijken alsof je alleen maar even bent wezen boodschappen doen. Top werk dus! Ik kan en wil jolanda Your Pet Nanny dan ook van harte aanbevelen bij iedereen! Wij zullen zeker vaker gebruik van Your Pet Nanny gaan maken. Vriendelijke groeten Christa Zomerdijk Ragdoll Cattery To-Ista
Annemarie Annemarie schreef op juni 20, 2018:
Lieve Jolanda, dank je wel weer voor alle goede zorgen en knuffels voor onze Shena! Het is superfijn om zo'n betrokken en betrouwbare oppas te hebben voor ons poezenbeest. We vertrokken met een gerust hart van huis en het was heel fijn dat je ons tijdens onze afwezigheid zo goed op de hoogte hebt gehouden met foto's en filmpjes. Ik kan je aan iedereen aanbevelen wat ik ook zeker zal doen 🙂 en volgende keer mag je uiteraard weer op Shena passen.
We zijn heel blij met je!
Kater Henk Kater Henk schreef op juni 19, 2018:
Ik zal mij even voorstellen ik ben kater Henk. Ik ben klant van Jolanda. Niet mijn baasjes want die zijn immers weg. Als Jolanda komt dan gaan we altijd even knuffelen en spelen met speeltjes. Zij geeft mij eten en drinken. Ruimt de drollen van mijn zusje op (ik doe ze liever buiten). Daarom hebben mijn baasjes ook afgesproken dat zij soms twee keer per dag komt. Hierdoor kan ik lekker in mijn eigen omgeving buiten spelen.
Ook al zijn mijn eigen baasjes erbij ik moet Jolanda altijd even een knuffel geven. Zij zorgt ervoor dat ik als kat ook vakantie heb! Mijn zusje en ik geven Jolanda vijf pootjes!!!
Willem Kor Willem Kor schreef op april 24, 2018:
Jolanda heeft al vaker op onze katten gepast en ze staat te springen om weer met ze te gaan spelen en knuffelen , we zijn blij met je Jolanda !!
Willem Kor Willem Kor schreef op april 24, 2018:
Bedankt Jolanda voor de goede zorgen voor onze maine coons afgelopen weekend , we zijn heel blij met je en de katten ook , je bent een echte aanrader en altijd fijn om zo weer thuis te komen , heel graag tot de volgende keer !