YOUR PET NANNY

HondenUitlaatService Heerhugowaard e.o.

Helaas kunnen wij op dit moment geen nieuwe honden meer aan nemen

Een prive wandeling voor uw hond

Let op: Wij hebben geen groeps uitlaatservice

De individuele HondenUitlaatService voor Heerhugowaard e.o. is  speciaal voor honden die niet met een grote groep van een Hondenuitlaatservice mee kunnen, zoals pups of oudere honden. Maar toch, bij afwezigheid van de baas, er even “uit” moeten.

Your Pet Nanny gaat met uw hond een heerlijke privé wandeling maken in zijn/haar eigen, omgeving gedurende 15 of 30 minuten. De wandeling wordt volledig op maat aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van uw hond.  

Een individuele uitlaatservice is geschikt voor honden die:

Hoe werkt onze Uitlaatservice

Kennismakingsgesprek

Na uw aanmelding voor de Hondenuitlaatservice Heerhugowaard e.o. spreken wij eerst een kennismakings gesprek af bij u thuis. Deze is vrijblijvend en geheel kosteloos en dient er (uiteraard) toe om kennis te maken met u en uw hond(den) en evt. andere huisdieren. Ook bespreken we uw wensen ten aanzien van de zorg voor uw dier en welke service ik hierin kan verlenen.

Vóór de eerste wandeling

Als de kennismaking van beide kanten bevalt, worden de afspraken vastgelegd in een reserveringsbevestiging. Deze zal via de mail verzonden worden samen met de Algemene Voorwaarden. U bent dan verzekerd van een plek in onze agenda.

Sleuteloverdracht

Voor wij bij u gaan starten hebben wij nog  (meestal) een huis sleutel van u nodig. Deze kan al tijdens het eerste gesprek aan mij in beheer worden gegeven. U kunt hem ook volgens afspraak bij mij aan huis brengen. Uw huissleutel wordt bewaard in een sleutelkast en gelabeld zonder adresgegevens. Mocht het nodig zijn dat wij uw huissleutel zelf bij u ophalen kan dit tegen een kleine vergoeding. 
Het retourneren van de sleutel zal altijd in overleg gebeuren.

Goed om te weten:

Hondenuitlaatservice Alkmaar