Your Pet Nanny

Huisdieroppas in Heerhugowaard e.o.

Helaas kunnen wij voor 2021 geen nieuwe klanten meer aan nemen

De vakantie of weekend weg is geboekt, of u bent om andere redenen niet thuis. Nu alleen nog een betrouwbare oppas voor de huisdieren vinden aan wie je de zorg voor je dieren toevertrouwt.

Your Pet Nanny is een professionele kattenoppas in Heerhugowaard die niet alleen voor katten zorgt maar ook ruim ervaring heeft met de verzorging van andere huisdieren.

Een fijne oplossing als je niet je buren of familie hiervoor wilt vragen. Onze huisdieroppas service verzorgt de huisdieren dagelijks aan huis zoals zij dat gewend zijn.

Gratis en vrijblijvend kennismakings gesprek

Liever niet de buren of familie vragen om voor de dieren te zorgen tijdens vakantie?

Hoe werkt de huisdieroppas

Kennismakingsgesprek

Na uw aanmelding voor de dierenoppas service spreken wij eerst een kennismakings gesprek af bij u thuis. Deze is vrijblijvend en geheel kosteloos en dient er (uiteraard) toe om kennis te maken met u en uw huisdieren. Ook bespreken we uw wensen ten aanzien van de zorg voor uw dier en welke service ik hierin kan verlenen.

Vóór de oppas periode

Als de kennismaking van beide kanten bevalt, worden de afspraken vastgelegd in een reserveringsbevestiging. Deze zal via de mail verzonden worden samen met de Algemene Voorwaarden. U bent dan verzekerd van een plek in onze agenda.

Sleuteloverdracht

Voor wij bij u gaan starten hebben wij nog  (meestal) een huis sleutel van u nodig. Deze kan al tijdens het eerste gesprek aan mij in beheer worden gegeven. U kunt hem ook volgens afspraak bij mij aan huis brengen. Uw huissleutel wordt bewaard in een sleutelkast en gelabeld zonder adresgegevens. Mocht het nodig zijn dat wij uw huissleutel zelf bij u ophalen kan dit tegen een kleine vergoeding. 
Het retourneren van de sleutel zal altijd in overleg gebeuren.

Tijdens de oppas periode

Als u weg bent komen wij volgens afspraak, zoals vastgelegd tijdens ons gesprek, bij u thuis. De dieren worden dan verzorgd, voorzien van de broodnodige aandacht en de leefomgeving wordt op orde gehouden. We zullen regelmatig contact onderhouden over het wel en wee van de thuisblijvers. Hier en daar met een leuke foto of filmpje.

Een heel belangrijk onderdeel van de service is de persoonlijke aandacht voor het dier en daar nemen we dan ook alle tijd voor als het dier dit wil. Hierin willlen wij echt een meerwaarde bieden boven de buurvrouw die even snel eten komt neerzetten en de poep uitschept. Elke dag dat de Kattenoppas komt wordt er dan ook uitgebreid geknuffeld, gespeeld en gepraat met ze.