YOUR PET NANNY

Kattenoppas in Heerhugowaard e.o.

Helaas kunnen er voor heel 2021 geen nieuwe klanten meer aangenomen worden

Your Pet Nanny Jolanda komt, bij afwezigheid van het eigen personeel, dagelijks 1 of 2 keer aan huis voor eten, drinken, verzorging en aandacht voor uw katjes. Wij werken voornamelijk in Heerhugowaard en Broek op Langedijk. We hanteren een vast tarief, ongeacht het aantal dieren. 

Onze kattenoppas service aan huis is maatwerk en wordt afgestemd op de wensen en behoeften van u en uw katjes. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we al deze wensen en leggen we de afspraken hierover vast.

Gratis en vrijblijvend kennismakings gesprek

Liever niet de buren of familie vragen om voor de kat(jes) te zorgen tijdens vakantie of afwezigheid?

Hoe werkt de Kattenoppas

Kennismakingsgesprek

Na uw aanmelding voor de Kattenoppas service spreken wij eerst een kennismakings gesprek af bij u thuis. Deze is vrijblijvend en geheel kosteloos en dient er (uiteraard) toe om kennis te maken met u en uw kat(ten) en evt. andere huisdieren. Ook bespreken we uw wensen ten aanzien van de zorg voor uw dier en welke service ik hierin kan verlenen.

Vóór de oppas periode

Als de kennismaking van beide kanten bevalt, worden de afspraken vastgelegd in een reserveringsbevestiging. Deze zal via de mail verzonden worden samen met de Algemene Voorwaarden. U bent dan verzekerd van een plek in onze agenda.

Sleuteloverdracht

Voor wij bij u gaan starten hebben wij nog  (meestal) een huis sleutel van u nodig. Deze kan al tijdens het eerste gesprek aan mij in beheer worden gegeven. U kunt hem ook volgens afspraak bij mij aan huis brengen. Uw huissleutel wordt bewaard in een sleutelkast en gelabeld zonder adresgegevens. Mocht het nodig zijn dat wij uw huissleutel zelf bij u ophalen kan dit tegen een kleine vergoeding. 
Het retourneren van de sleutel zal altijd in overleg gebeuren.

Tijdens de oppas periode

Als u weg bent komen wij volgens afspraak, zoals vastgelegd tijdens ons gesprek, bij u thuis. De katjes worden dan verzorgd, voorzien van de broodnodige aandacht en de leefomgeving wordt op orde gehouden. We zullen regelmatig contact onderhouden over het wel en wee van de thuisblijvers. Hier en daar met een leuke foto of filmpje.

Een heel belangrijk onderdeel van de service is de persoonlijke aandacht voor het dier en daar nemen we dan ook alle tijd voor als het dier dit wil. Hierin willlen wij echt een meerwaarde bieden boven de buurvrouw die even snel eten komt neerzetten en de bak uitschept. Elke dag dat de Kattenoppas komt wordt er dan ook uitgebreid geknuffeld, gespeeld en gepraat met ze.

Wat doen wij tijdens een kattenbezoek

Goed om te weten:

Contact

Helaas kunnen er voor 2021 geen nieuwe klanten meer aangenomen worden

Voor informatie kunt u een email sturen naar:

info@yourpetnanny.nl