YOUR PET NANNY

Helaas kunnen wij voor 2021 geen nieuwe klanten meer aan nemen

Heeft u hulp nodig bij de medische verzorging van uw huisdier? Lukt het maar niet om de kat zijn pilletje te laten innemen? Of heeft hij suikerziekte en kunt u niet altijd op tijd thuis zijn voor zijn insuline prik? Dan kan Your Pet Nanny u hierin ontzorgen.

Alle onderstaande diensten zijn voor de meeste huisdieren beschikbaar zoals bijv. honden, konijnen, knaagdieren. 

Gratis en vrijblijvend kennismakings gesprek

Hulp nodig bij de verzorging van uw dier? Voor een aantal medische handelingen komen wij aan huis

Waar kunnen we bij helpen

Kat pillen geven

Pillen geven aan een dier

Het is niet altijd even makkelijk om een onwillige kat een pilletje te geven. Het wordt vaak niet in dank afgenomen en de kat probeert zich uit uw armen te wurmen, misschien zelfs al bijtend of krabbend. Als het echt niet lukt of u vindt het te spannend om uw dier een pil of spuitje in het bekkie te geven, dan kunnen wij het van u overnemen. We hebben hier verschillende trucjes voor. Desnoods proberen wij het dier als een soort Buritto in te bakeren in een handdoek om zo snel en stressvrij als mogelijk uw dier weer gezond te krijgen.

kattenoppas aan huis

Uw kat met diabetes

Als de dierenarts de diagnose -diabetes of suikerziekte- bij uw dier heeft gesteld heeft dit grote gevolgen voor uw dagritme. Om de 12 uur moet er een spuit met insuline geprikt worden en dat elke dag weer, rond dezelfde tijd. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw vakantie of werkschema. Bij afwezigheid door werk of vakantie kan Your Pet Nanny u ondersteunen door 2x per dag aan huis te komen om uw kat insuline te geven en, indien nodig, een bloedsuiker meting te doen.

kat nagels knippen

Nagels knippen nodig?

Een kat scherpt zijn nagels toch zelf? Ja dat is zo, maar vaak is dit niet afdoende. Soms is een kat te weinig actief, komt niet buiten, of scherpt zijn nagels niet genoeg aan de krabpaal of aan een boom. De nagels worden dan te lang en er ontstaat dan een pijnlijke druk op de pootjes van het dier. Hoor je de nagels tikken bij het lopen, kan het dier door ouderdom de nagels niet meer intrekken of bijt hij constant aan de nagels? Wacht dan niet te lang. Your Pet Nanny komt bij u thuis om de nageltjes te knippen. Een dierenartsbezoek is niet meer nodig.

Teek verwijderen

Teken verwijderen

Een teek heeft zich vast gezogen in de huid van uw huisdier. Het is belangrijk deze zo snel mogelijk te verwijderen, maar wel op de juiste manier. Teken kunnen dragers zijn van vele ziekteverwekkers waaronder de Ziekte van Lyme. Bij verkeerd verwijderen van de teek is de kans dat uw dier geïnfecteerd wordt nog groter. Hoe sneller de teek wordt verwijderd (liefst binnen 24 uur) hoe beter. Your Pet Nanny heeft ruime ervaring met het verwijderen van teken op de juiste manier en komt hiervoor bij u aan huis om uw dier te helpen