YOUR PET NANNY

Kattenoppas & Hondenuitlaatservice in Heerhugowaard e.o.

Wat vinden onze klanten

Gaping pussy for you babe

5,0 rating

hot babe play with her wet dripping pussy – http://clickfrm.com/zDvp

Gracevor

Fat girl squirting pussy

5,0 rating

hot little pussy – http://clickfrm.com/zDvm

DonnaSoino

Zeer tevreden

5,0 rating

Jolanda heeft afgelopen week op onze 4 katten gepast. Wij hebben haar als zeer prettig ervaren. Dagelijks een update over het wel en wee van onze katten d.m.v. foto’s en filmpjes.
Wij vinden het voor de katten zo fijn dat ze in hun eigen huis kunnen blijven tijdens vakantie. Wij gaan vaker een beroep doen op Jolanda, nogmaals dank ook namens Chickie, Thunder, Tommie en Lissy.

Dennis en Jolanda

Heel blij met Jolanda

5,0 rating

Jolanda zorgt al een aantal jaar voor mijn kat als ik op vakantie ben. Ik vertrouw haar zonder enige moeite de zorg voor mijn kat toe. Jolanda is betrouwbaar, flexibel en lief voor mijn huisdier. Je krijgt regelmatig een update en als er iets is, doet ze haar best om het in overleg op te lossen.
Ik raad Jolanda absoluut aan!

Marije

Poezen

5,0 rating

Jolanda heeft onze 2 poezen een week verzorgd. Aan de hand van de updates die zij verstuurde konden we zien dat ze in goede handen waren. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker van haar diensten
gebruik maken. Echt een aanrader!!!

Sonja

Gucci

5,0 rating

Sinds 1,5 jaar laat Jolanda onze Gucci 3x per week uit. Wij zijn hartstikke blij met Jolanda. Zij is samen met Gucci als verrassing op onze bruiloft gekomen, zodat Gucci de ringen kon brengen, dit was zo bijzonder moment! Jolanda is flexibel, betrouwbaar en heel lief voor Gucci. Wij en Gucci zijn heel blij met Jolanda!!

Joyce Koekebakker

Oppas op de Coons

5,0 rating

Bedankt Jolanda voor de goede zorgen voor onze maine coons afgelopen weekend , we zijn heel blij met je en de katten ook , je bent een echte aanrader en altijd fijn om zo weer thuis te komen , heel graag tot de volgende keer !

Willem Kor

Kater Henk

5,0 rating

Ik zal mij even voorstellen ik ben kater Henk. Ik ben klant van Jolanda. Niet mijn baasjes want die zijn immers weg. Als Jolanda komt dan gaan we altijd even knuffelen en spelen met speeltjes. Zij geeft mij eten en drinken. Ruimt de drollen van mijn zusje op (ik doe ze liever buiten). Daarom hebben mijn baasjes ook afgesproken dat zij soms twee keer per dag komt. Hierdoor kan ik lekker in mijn eigen omgeving buiten spelen.
Ook al zijn mijn eigen baasjes erbij ik moet Jolanda altijd even een knuffel geven. Zij zorgt ervoor dat ik als kat ook vakantie heb! Mijn zusje en ik geven Jolanda vijf pootjes!!!

Kater Henk

Shena

5,0 rating

Lieve Jolanda, dank je wel weer voor alle goede zorgen en knuffels voor onze Shena! Het is superfijn om zo’n betrokken en betrouwbare oppas te hebben voor ons poezenbeest. We vertrokken met een gerust hart van huis en het was heel fijn dat je ons tijdens onze afwezigheid zo goed op de hoogte hebt gehouden met foto’s en filmpjes. Ik kan je aan iedereen aanbevelen wat ik ook zeker zal doen 🙂 en volgende keer mag je uiteraard weer op Shena passen.
We zijn heel blij met je!

Annemarie

Cattery

5,0 rating

Zoals elk jaar wilden wij ook dit jaar weer op vakantie. Maar omdat onze vaste oppas van onze cattery helaas niet meer beschikbaar was moest er een andere oplossing gevonden worden. Als bij toeval liep ik op facebook tegen een bericht van Your Pet Nanny aan. Hoewel in het begin er vanuit mijn gezin wat huiverig gereageerd werd (je laat tenslotte een vreemde zomaar in je huis) kwam al gauw het besef dat we wellicht nu een echt goed persoon hadden getroffen die we met een gerust hart de zorg van onze katten (19 in het totaal) konden toevertrouwen. We namen de stap om jolanda dit vertrouwen te geven en alhoewel de zenuwen vooraf erg groot waren (we gingen dit keer op vliegvakantie dus even snel terug in geval van nood was geen optie) bleken die ongegrond. Jolanda heeft onze katten geweldig verzorgt en de volle aandacht gegeven. Eendagskuikens voeren aan de grotere katten, de kleine kittens dagelijks wegen.. uitgebreide knuffelacties .. Het gebeurde allemaal! Ook werden we prima op de hoogte gehouden hoe het met de dieren ging terwijl ze er was! Zelfs een berichtje toen we weer thuis waren om te vragen hoe het met de poezen ging… werd door ons erg gewaardeerd. Bij thuiskomst was het alsof we niet weggeweest waren. De dieren compleet verzorgd.. De voerbakken gevuld.. de kattenbakken keurig bijgehouden en katten die je aankijken alsof je alleen maar even bent wezen boodschappen doen. Top werk dus! Ik kan en wil jolanda Your Pet Nanny dan ook van harte aanbevelen bij iedereen! Wij zullen zeker vaker gebruik van Your Pet Nanny gaan maken. Vriendelijke groeten Christa Zomerdijk Ragdoll Cattery To-Ista

Cattery To-Ista

Melissa

5,0 rating

Jolanda heeft de afgelopen 10 dagen voor onze katten gezorgd. Echt super bedankt hiervoor!! Wij zijn erg blij geweest met de verzorging. Toen wij thuis kwamen stond er voldoende eten en drinken en 2 blije meiden kwamen rennend naar ons toe.
Ten tijde van de vakantie is er goed contact gehouden, wat erg fijn is.
Wij kunnen Jolanda aan iedereen aanraden!

Melissa Balder

Fantastisch!

5,0 rating

Fantastisch! Hartstikke fijn om op vakantie te gaan in de wetenschap dat de poezen super worden verzorgd.
Jolanda heeft een aantal maal een filmpje verstuurd. Alle poezen zien er fantastsich uit en konden lekker thuis blijven.
Ik weet zeker, dit is voor herhaling vatbaar.
Dank je wel.

Birgitta

Sil en Sem

5,0 rating

Sinds 1,5 jaar zorgt Jolanda voor mijn 2 katten als ik een weekendje weg ben of op vakantie ga. En dat werkt hartstikke fijn, voor mij en de katten. Ik wordt goed op de hoogte gehouden over hoe het met de katten gaat met af en toe een filmpje of berichtje op de Whatsapp.
Het is fijn om je geen zorgen te hoeven maken over de verzorging van je beestjes en de katten kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven. Heel blij mee!

Yvonne

Katjes

5,0 rating

Jolanda zorgt al jaren voor onze katjes als we van huis zijn. Een fijn idee en voor de katjes zo min mogelijk stress. Ze kan ons katje met epilepsie de medicatie geven, speelt met ze en stuurt ons regelmatig een update. Ik kan haar van harte aanbevelen

Jessica Brammer-Schreuder

Boef

5,0 rating

Onze kat is goed verzorgd en tijdens de vakantie regelmatig even een berichtje met een foto van de kat dat hij het goed naar zijn zin had

Vincent Oudenes

Schrijf een review

Contact

Voor informatie, aanmelding of reservering:

Vul onderstaand contactformulier in:

Rechtstreeks contact opnemen kan ook:

06 - 432 47 494

06 - 432 47 494

info@yourpetnanny.nl